top of page

Ö-Sviten

På den lilla halvön i Gen's vik finner ni detta exklusiva boende. Ro tvärs över viken (ca 3 min) och anländ till er egen brygga och alldeles egna plats. 
 

unnaryd_glamping_webb-joakimjarleklint-05242.jpg
bakgrund2.jpg

Perfekt för 2 dagar

Här står ett vackert canvastält inbäddat bland lövens grönska, förankrat på ett litet trädäck och väntar er ankomst. I priset ingår en matlåda full med fina ekologiska råvaror och recept för hela vistelsen som ni tillagar på egen hand i det gemensamma uteköket på andra sidan viken.
Roddbåt ingår i det här boendet så passa gärna på att ta en härlig tur på sjön. Kanske ro ut en sen kväll och se när stjärnhimlen breder ut sig på den spegelblanka vattenytan?

bakgrund2.jpg

Njut med naturen

Att vara omgiven av den vilda naturen och samtidigt avnjuta komforten av ett skönt hotellrum.

I våra mysiga canvastält får ni möjlighet till just detta.

Perfekt och mysigt för två, men otrolig fin upplevelse för familj eller vänner med!
 

En kamin finns i varje tält som kommer få dig att välkomna regnrusk och att få kura ihop sig framför brasan med en god bok och en kopp te. Myggnät finns för dörrar och fönster.

00100lrPORTRAIT_00100_BURST2020052111531

"Vi hängde tre vuxna personer här ett dygn och stormtrivdes. Det var så fridfullt, mysigt, ombonat och grym service. Här har ägarna tänkt på allt från små detaljer som färska blommor i tältet och värmeljus för mörka kvällar till sköna sängar och finfin ekofrulle. En kortare roddtur bort bastade och badade vi i spegelklart vatten. Själen fick vila och så även vi. Rekommenderar alla att besöka denna mysiga oas!"

bakgrund2.jpg

Kroksjöns matkoncept

En låda full med härliga råvaror och goda recept för hela er vistelse ingår när ni bor hos oss. Den innehåller godsaker från trakten och allt ni behöver för att svänga ihop skogslyxiga och goda måltider i uteköket. Det enda ni behöver ta med är vinflaskan/annan favoritdryck till middagen.

IMG_9350.heic
IMG_8600.heic
bakgrund_liggande.jpg

Toalett och bad

Ta gärna ett uppfriskande dopp i sjön närhelst andan faller på. Vi ber er dock vänligast att ta hänsyn till miljö och mikroorganismer genom att endast använda miljövänliga produkter i sjön. 
En enkel men fin utomhustoalett finnes i närheten av uteköket. 

bottom of page